Must have auto artikelen

 

Handige autoartikelen kopen

Mijn auto is mijn toevluchtsoord. Mijn auto heeft mooie herinneringen aan het moment dat ik mijn vergunning kreeg en voor het eerst reed tot het overhandigen van de sleutels en ik de vrijheid kreeg. Mijn auto brengt me elke ochtend naar school, dan ‘s middags golfen en het is een sleutelfiguur in mijn sociale plannen. Dus wat ik in mijn auto bewaar, is ook heel belangrijk.

Dit is mijn lijst met musthaves voor de auto van een tiener.

1. Een bestuurbare auto voor volwassenen

De ultieme noodzaak in het leven is mijn telefoonoplader. Ik gebruik mijn telefoon voor muziek, routebeschrijvingen, Siri en om stemteksten te sturen om mijn moeder te laten weten dat ik op weg ben naar huis. Mijn telefoon sterft, zoals de meeste, snel en zonder mijn telefoon, kan het plaatsen van plaatsen stressvol zijn. Ik volg de regel om twee oplaadkabels te hebben, één voor de auto en één voor het huis, en een 12V USB-adapter in de auto te houden. Op deze manier zal ik nooit telefoonloos zijn en nooit mijn snoer vergeten. Ook bestuurbare auto voor volwassenen heeft dit nodig.

 

2.Stuurslot voor in de auto

Je kunt ook een stuurslot voor de auto kopen om diefstal te voorkomen. Om deze reden bewaar ik granola repen altijd in mijn handschoenenkastje. Ik ben dol op de Nature Valley Oats and Honey-repen omdat ze je vullen en gemakkelijk op te bergen zijn. Bovendien zijn ze gemakkelijk te eten in de auto, snel voor school of tussen de lessen in – vlak voordat de hangry zich onthult.

 

3. EEN VERANDERING VAN KLEDING

Ik kan niet eens beginnen met het tellen van de keren dat ik zou willen dat ik een extra paar leggings of sneakers in mijn auto had omdat mijn panty scheurde of mijn schoenen een blaar over mijn hiel wrijven. Nu heb ik altijd een zakje gevuld met noodkleding. Ik heb altijd een T-shirt, legging en een paar flats om te rijden, omdat flats de beste schoenen zijn voor goed contact met de gas- en rempedalen.

 

4. Belangrijke auto artikelen

Waar ik ook heen ga, mijn tas gaat met me mee. Het bevat mijn Advil en Claritin, evenals handdesinfecterend middel, wisselgeld en mijn telefoon. Mijn tas is mijn baby. Ik houd haar tussen mijn stoel en de passagiersstoel, zodat ik gemakkelijk kan pakken wat ik nodig heb wanneer ik het nodig heb.

 

5. WATER

Ik haat het om naar school te gaan zonder waterfles, maar wat ik nog meer haat, is dat ik er geen in mijn auto heb. Een waterfles is het enige item dat mijn dag kan maken of breken omdat ik een hekel heb aan het uitgeven van geld aan waterflessen en ze dan gewoon weg te gooien. Ik probeer een verzameling flessen bij de hand te houden die gemaakt zijn van dikker plastic zodat ze zoveel mogelijk hergebruikt kunnen worden.