Online dating profiel do’s en don’ts

Dus, hoe zetten we ons beste beentje voor zonder authentiek te zijn?

Lees verder

Hier zijn de beste tips van Claire Jackson om een datingsite en datingsite voor seks profiel op te bouwen dat je goed vertegenwoordigt:

1.Vraag vijf vrienden om je in vijf woorden te beschrijven – je kunt deze in je bio opnemen. Claire zegt dat een van haar vrienden haar als ‘belachelijk’ heeft bestempeld. ‘En ik heb het opgenomen omdat ik belachelijk ben!’

2.Uw foto’s moeten weerspiegelen wat u zegt in uw bio. ‘Als je een avonturier bent met reislust die van yoga houdt, voeg dan een foto van jezelf toe tijdens een yogacursus op Bali. Als je helemaal om je hond gaat, voeg dan een foto van jou met de hond toe’, zegt ze.

3.Houd je biotint consistent met je persoonlijkheid. Als je een sarcastische of ironische humor hebt, laat het dan zien. Maar vergeet niet dat mensen een korte aandachtsspanne hebben, dus probeer beknopt te zijn.

4.Kies een close-upfoto, mogelijk een selfie, voor je eerste afbeelding. Begin niet met een groepsfoto, want dat brengt iedereen in verwarring, zegt ze.

Dating profiel tips

5.Voeg ten minste één volledige foto toe, Claire beveelt aan: “Of je het nu leuk vindt of niet, sommige mensen zijn erg bezorgd over lichamelijkheid, en het heeft geen zin 20 berichten diep in te gaan met een persoon die gewoon niet in je geïnteresseerd is als je een bochtig meisje, dat was ik “.

6.Denk na over de energie die je uitstraalt en het type persoon dat je wilt aantrekken – komen ze overeen? “Als je iemand wilt die heel grappig is, kun je niet van hem verwachten dat ze een serieus ‘dit is wat ik zoek in een relatie’-type profiel lezen en daar naar swipen als ze luchtig, relaxed en op zoek zijn voor scherts. ”

7.Behandel uw bio- en fotoselectie als gespreksstarters. Geef potentiële partners iets om mee samen te werken, anders krijg je eerder flauw “Hallo, hoe gaat het?” groeten.